سیر سیاه است 7
خواص سیر خام و پخته؛ تفاوتها، فواید و نکات مهم برای سلامتی ایمنا
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد. مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمیرود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است.
هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه میشود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیادهروی نکنند. احتمال دارد که ترکیبات فعال آن باعث تحریک یا تغییر در هورمونها شود. این ماده همچنین به دلیل داشتن طعم ملایمتر و نبود بوی تند سیر تازه، به راحتی در رژیم غذایی روزانه گنجانده میشود و تأثیر مثبتی بر سلامت کلی بدن دارد. در هفته اول ممکن است که ته بوتهها نیمسوز و پوست آنها قهوهای شود. حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت میشوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروکشدن میکنند و پوستشان شل میشود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است.
برای این کار میتوانید وارد سایت درمانکده شوید و از متخصص مورد نظر خود برای ویزیت حضوری یا مشاوره آنلاین تغذیه وقت بگیرید. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. سیر خام خاصیت ضد ویروسی، ضد قارچی و ضدباکتریایی دارد که از بدن در مقابل بیماری و عفونت محافظت میکند. خوردن سیر خام در شب باعث شده که گلبولهای سفید بیشتری تولید شود؛ این یعنی تقویت سیستم ایمنی بدن. روغن سیر سیاه معمولا از دانههای سیر سیاه استخراج میشود و به عنوان یک ماده تغذیهای و محصول طبیعی، برای مراقبت از موها مورد استفاده قرار میگیرد.
برخی التهاب ها مانند بتا آمیلوئید می تواند باعث التهاب در مغز شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد.در مطالعه دیگری محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند از استرس اکسیدایو در مغز جلوگیری کند. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد. زمانی که سیر سفید را به مدت 40 روز در معرض گرما و رطوبت با دقت کنترل شده قرار می دهند سیر سیاه تهیه می شود. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود. سیر سیاه را میتوان در تهیه سالاد، سوپ، پاستا و انواع غذاهای گرم استفاده کرد.
اضافه کردن چند حبه سیر سیاه به غذا، طعمی شیرین و ملایم به آن میدهد و ارزش غذایی آن را افزایش میدهد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی روزانه یا استفاده موضعی از آن، راهکاری طبیعی برای تقویت سلامت پوست و مو است که بدون نیاز به مواد شیمیایی، زیبایی و سلامت شما را حفظ میکند. یکی از مکانیزمهای مهم سیر سیاه در کاهش وزن، کاهش مقاومت به انسولین است. این امر باعث میشود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند.
همچنین بسیاری از علائم بالینی ازجمله سردرد و فشار خون بالا را کاهش داد. تاثیر مصرف سه دوز سیر در روز در کاهش علائم نسبت به دی پنسیلامین (پادزهر مسموميت با فلزات سنگين) تاثیر بیشتری داشت. حتما در اطرافیان شما کسانی هستند که راه حل درمان بیماریهای مختلف را مصرف سیر میدانند و همیشه از خواص سیر تعریف میکنند. عطر و طعم تند و تیز سیر به خوشمزه شدن هر غذایی کمک میکند و حتی خوردن آن به صورت خام هم برای خیلیها خوشایند است.
سیر سیاه باغچه
سیر سیاه رسول
بسته بندی سیر سیاه
سیر سیاه بایادی
خرید سیر سیاه دکتر بیز دیجی کالا
قیمت روغن سیر سیاه دیجی کالا
خواص سیر سیاه دکتر بیز قیمت
طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای زگیل تناسلی
سیر سیاه همدان
قیمت دستگاه تولید سیر سیاه دیجی کالا