خوردن سیر سیاه قبل از خواب 2022-04-25

لاغری سریع با سیر سیاه + ۱۹ خواص شگفت انگیز این سیر!

این مساله به این خاطر است که خوردن سیر ناشتا با تداخل کمتری با سایر غذاها همراه است و جذب مواد مغذی را آسان‌تر و سریع‌تر می‌سازد. سیر ترشی سرشار از الیسین، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است که می‌توانند تاثیر مثبتی بر غلظت خون داشته باشند. مصرف سیر ترشی در کنار غذا با کمک به کاهش کلسترول، کنترل فشار خون و کاهش التهاب در سیستم عصبی و عروق خونی به کنترل غلظت خون کمک می‌کند. اگرچه ممکن است ترشی‌ها را چندان مفید در نظر نگیرید اما تحقیقات مختلف نشان داده‌اند که سیر ترشی نیز می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی به همراه داشته باشد. در ادامه در خصوص فواید سیر ترشی صحبت می‌کنیم و به این می‌پردازیم که ایا ترشی سیر خواص سیر خام را دارد یا خیر. گوگرد موجود در سیر از عفونت جلوگیری می‌کند و باعث کاهش التهابات در بدن می‌شود.

بعلاوه افزودن سیر به غذا و سالاد باعث افزایش طعم می‌شود و غذا را لذت‌بخش‌تر می‌کند. ترکیب سیر با یک وعده غذایی متعادل اجازه می‌دهد تا با مواد مغذی دیگر تعامل داشته باشد و خواص کلی آن را بیشتر سازد. این مساله باعث می‌شود سیر ترشی یک مکمل سالم برای اکثر رژیم‌ها باشد و به این ترتیب می‌توان از خواص سیر نیز بهره‌مند شد.

این موضوع برای افراد سالم، پیش دیابتی و حتی دیابتی (با مشورت پزشک) بسیار مفید است. کنترل بهتر چرخه قند و انسولین می‌تواند به بهبود سلامت متابولیک و جلوگیری از نوسانات قند خون کمک کند. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که آیا مصرف سیر در شب می‌تواند ضرری داشته باشد؟ جواب این است که خیر، خوردن سیر در شب نه تنها ضرر ندارد، بلکه به خواب راحت کمک می‌کند. در بعضی از فرهنگ‌ها، حتی یک حبه سیر را زیر بالش می‌گذارند تا خواب بهتری داشته باشند. در طول خواب، بدن به انرژی زیادی نیاز دارد و سیر خام این انرژی را فراهم می‌کند. سیر یک گیاه همه‌کاره و بسیار مغذی است و منبعی غنی از ویتامین‌های A، B و C و مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، فسفر، مس، اهن و غیره شناخته می‌شود.

علاوه بر این موز حاوی تریپتوفان است، یک اسید آمینه که در تولید ملاتونین و سروتونین نقش دارد و می‌تواند به بهبود خواب کمک کند. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. اما مطالعه ای که در پایگاه داده بررسی های سیستماتیک Cochrane منتشر شده، نشان می دهد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. یک مطالعه بالینی بیان کرده است افرادی که مکمل سیر مصرف کرده اند روزهای کمتری در معرض سرماخوردگی قرار گرفته اند. سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و همچنین به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار می گیرد.

خواصِ ضدعفونی سیر و همینطور خواص ضدباکتریایی این گیاه به آن خواص درمانی و دارویی زیادی می‌دهد. خوردن سیر خام ناشتا در دوران بارداری به دلیل مقادیر بالای اسید فولیک از نقص سیستم عصبی در جنین پیشگیری می کند. سیر حاوی ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی تومورهای سرطانی دارد. در اینجا برخی از معروف ترین فواید خوردن سیر قبل از خواب آورده شده است. علاوه بر این ، سرشار از اسانس ، گلیکوزیدها و مواد معدنی مهم مانند سلنیوم ، تلوریم و ژرمانیوم است. به طور کلی ، فیتوشیمیایی موجود در سیر شامل اجزایی مانند آنتی اکسیدان های آلیوم است که در تره فرنگی ، پیاز ، پیازچه و موسیر نیز وجود دارد.

سیر خام با افزایش متابولیسم و کنترل اشتها می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. ترکیبات موجود در سیر باعث افزایش سوخت و ساز سلول‌ها می‌شوند و چربی‌سوزی را تقویت می‌کنند. همچنین، سیر با کنترل اشتها می‌تواند از پرخوری و مصرف کالری بیش از حد جلوگیری کند. بنابراین، افزودن سیر به رژیم غذایی شبانه می‌تواند تاثیرات مثبت زیادی بر روند کاهش وزن داشته باشد.

یکی از خاصیت های مهم سیر این است که می تواند از بیماری هایی مثل زوال عقل و آلزایمر که با سن مرتبط هستند جلوگیری کند. سیر حاوی مقادیر غنی از آنتی اکسیدان های قوی است که از بدن در مقابل آسیب های اکسیداتیو محافظت می کند. سیر دارای ترکیبات گوگردی می باشد و این ترکیبات دارای خاصیت ضد باکتریایی هستند که برای جلوگیری از سرطان معده ، روده بزرگ ، مری ، پانکراس و سینه موثر است. سیر باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شده و اگر از بیماری های قلبی عروقی رنج می برید بهتر است سیر را در دستور رژیمی خود قرار دهید. اکثر مردم کشورهای مختلف جهان با خواص سیر سیاه کاملا آشنا هستند، به همین دلیل ترجیح می دهند برای دریافت خواص بی نظیرش مداوم از این خوردنی عالی استفاده کنند.

معجون سیر عسل قبل از خواب می‌تواند برای از بین بردن چربی‌های اضافه بدن معجزه کند. ممکن است از خود بپرسید که کیا با سیر و عسل لاغر شدن؟ بهتر است خودتان دست به کار شوید تا نتیجه قوق العاده این معجون را ببینید. کارشناسان تغذیه بر این باورند که مصرف معجون سیر عسل قبل از خواب می‌تواند به افراد کمک کند که طی یک ماه، 10 کیلو از وزن خود را کاهش دهند.

شاید بتوان گفت این نوع بیماری ها به صورت کم و بیش با افزایش سن در اکثر افراد مشاهده می شوند اما با یک رژیم غذایی سالم می توان جلوی پیشروی سریع بیماری را گرفت. اگر می خواهید دندان درد را تسکین دهید بهتر است از سیر استفاده کنید چرا که سیر خام باعث می شود تا درد دندان تسکین پیدا کند. تحقیقات نشان می دهد که خوردن دو سه حبه سیر در روز از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند. سیر فراوری شده مانند سیر ترشی، پودر سیر، روغن سیر و غیره هر کدام بسته به نوع تهیه ممکن است خاصیت‌های مختلفی داشته باشند که به برخی از انها در این مطلب اشاره کردیم. بنابراین اگر مصرف سیر علائمی ایجاد نمی‌کند، می‌توانید به راحتی آن را مصرف کنید. سایر ترکیبات موثر برای سلامتی در سیر شامل دی‌آلیل دی‌سولفید و اس‌آلیل سیستئین می‌شود.

هنگامی که این ماهیچه ها آرام می شوند، عروق خونی شما گسترش می یابد و فشار خون افت می کند. خواص سیر سیاه، سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بسیاری است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد و در آسیا به خصوص ژاپن به عنوان ادویه، کاربرد زیادی دارد. سیر سیاه شیرین، برای پختن و برای خوردن با شکم خالی ایده آل است؛ پس آن را در رژیم غذایی تان بگنجانید. از خواص خوردن سیر تازه ناشتا می‌توان به بهبود عملکرد هضم غذا توسط معده اشاره کرد. سیر به طور بالقوه می‌تواند هضم غذا را بهتر کند؛ به ویژه اگر به شکم خالی مصرف شود. به این ترتیب می‌توان از خواصِ سیر قبل از صبحانه به تقویت و سلامت سیستم گوارشی بدن اشاره کرد.

خواص سیر عسل و آبلیمو برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و بهبود سرفه در افراد نیز می‌تواند بسیار مفید باشد. قند خون بالا و کنترل‌نشده در افراد مبتلا به دیابت می‌تواند با عوارضی مانند آسیب کلیوی، عفونت و بیماری‌های قلبی همراه باشد. تحقیقات روی حیوانات نشان داده است مصرف عصاره سیر سیاه منجر به بهبود متابولیک مانند کاهش کلسترول، کاهش التهاب و تنظیم اشتها می‌شود. از فواید سیر تازه برای مو همچنین می‌توان به خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی آن اشاره کرد که به درمان شوره سر و خارش پوست سر کمک می‌کند.

همچنین ، اگر سیر را بدون غذا می خورید برای جلوگیری از بوی بد دهان حتماً مسواک بزنید. همیشه سوال مطرح شده که آیا خوردن سیر در شب می‌تواند ضرری به بدن بزند؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که خوردن سیر در شب نه تنها ضرری ندارد، بلکه منجر به خواب آرام  می‌شود. در برخی از فرهنگ‌ها، حتی یک حبه سیر را زیر بالش می‌گذارند تا به راحتی در شب بخوابند. بدن ما در طول خواب به انرژی فراوانی نیاز دارد تا به خواب عمیق برسد و سیر خام این انرژی مورد نیاز را فراهم می‌کند.

برخی‌ها بهترین زمان مصرف سیر را صبح هنگام و ناشتا می‌دانند این درحالی است که شما می‌توانید از خواص بی‌نظیر سیر، با مصرف آن پیش از خواب نیز بهره‌مند شوید. با مطالعه ادامه مطلب شما با بهترین زمان مصرف سیر برای خواب خوب، لاغری و چربی سوزی آشنا خواهید شد. دکتر براگر توصیه می‌کند که حداقل ۸ ساعت قبل از خواب، مصرف کافئین را متوقف کنید. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است دو ماده‌ی معدنی که به آرامش عضلات و کاهش تنش کمک می‌کنند.

مصرف سیر سیاه با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد مبارزه می کند و برای ورزشکارانی که می خواهند، مقاومت بدنشان را بالا ببرند توصیه می شود. سیر سیاه نسبت به سیر تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بیشتری دارد. سیر سیاه سیر خامی است که تحت شرایط کنترل‌شده با دما و رطوبت بالا طی چندین هفته، کهنه می‌شود. طی این فرآیند حبه‌های سیر به رنگ قهوه‌ای و سپس سیاه تغییر می‌کنند.

خاصیت سیر صبح ناشتا همچنین شامل کاهش فرسودگی جسمی و بیماری‌های عصبی نیز می‌شود. سیر دارای خواص ضد سرطانی است که می تواند به کاهش خطرات سرطان ، به ویژه سرطان معده و روده کمک کند. بنابراین ، خوردن منظم سیر قبل از خواب می تواند از سرطان روده بزرگ ، مری ، سینه و لوزالمعده جلوگیری کند.

در این روش، در یک تشت آب گرم بریزید و روغن سیر یا سیر خرد شده به آن بیفزایید، پاها را در آن فرو کنید و بگذارید بماند. گاهی نیز مصرف کم سیر مشکلی ایجاد نمی کند اما میزان زیاد آن می تواند مشکل ساز شود. درجه خشکی سیر متوسط است و سیر تازه مقداری رطوبت دارد و از همین رو خاصیت سیر تازه بیشتر از سیر کهنه است. عرق کردن بیش از اندازه، اسهال و سرگیجه از مصرف بیش از اندازه سیر نیز گزارش شده است. ایجاد حالت تهوع و دردهای معده مانند سوزش سر دل معده در زمان استفاده زیاد سیر گزارش می شود.

سیر سیاه دکتر بیز

به این ترتیب با خواص سیر له شده می‌توانید پوسیدگی و عفونت‌های دهان را کاهش دهید. درمان کننده پسوریازیس، سیر دارای خواص ضد التهابی است و می تواند برای درمان پسوریازیس مفید واقع شود. آلیسین موجود در سیر و عسل باعث کاهش کلسترول بالای خون می شود، همچنین این معجون به کاهش تری گلیسیرید بالای خون هم کمک می کند. بسیاری از افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند ، سیر را در تسکین علائم بیماری موثر می دانند. علاوه بر این ، علاوه بر مفید بودن برای گردش بهتر ، از عوارض قلبی جلوگیری می کند و همچنین به عملکرد مناسب مثانه و کبد کمک می کند.

شاید اکثر شما تنها با سیر سفید آشنا هستید و برای اولین بار است که نام سیر سیاه را می شنوید. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک نسخه های مختلف سیر را به شما پیشنهاد می کنیم ولی قبل از هرچیز باید بدانید که به دلیل خاصیت انرژی زایی که سیر سیاه دارد خوردن آن قبل از خواب توصیه نمی شود. برای اضافه کردن سیر بیشتری به رژیم غذایی خود، این دستور ساده را امتحان کنید. چهار حبه سیر را همراه با دو گوجه فرنگی و یک لیمو به آبمیوه گیری خود اضافه کنید. شما همچنین می توانید سیر بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، آن را با vinaigrette (نوعی سالاد)، سالسا و سیب زمینی سرخ کرده همراه کنید. اما مصرف بیش از حد سیر سیاه هم می تواند عوارضی داشته باشد و باعث مسمومیت شود؛ پس روزانه بین نیم تا یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید.

تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است. یکی دیگر از اصلی‌ترین کمک‌هایی که سیر به معده می‌کند، کمک به هضم هر چه بهتر غذا و تسریع و بهبود فرآیند آن است. سیر با داشتن خواص پروبیوتیک، علاوه بر بهبود هاضمه، باعث رشد باکتری‌های مفید در معده می‌شود و نتیجه آن، بهبود سلامت و عملکرد معده است.

یک تحقیق دیگر در سال 2016 نیز نشان داده، مصرف مکمل‌های سیر در بیش از 2 ماه می‌تواند کلسترول LDL را تا 10 درصد کاهش دهد. البته سیر همین خواص را روی سطوح تری‌گلیسیرید و همینطور سطح کلسترول HDL ندارد. درمان کننده جوش صورت، سیر حاوی آنتی اکسیدان بوده و خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی دارد و یک درمان طبیعی برای آکنه و جوش صورت به حساب می آید. اگر میخواهید سیر را قبل از خواب یخورید ، آن را با غذا بخورید ، خوردن سیر به تنهایی می تواند باعث ریفلاکس اسید معده در خواب شود.

بنابراین، استفاده از سیر در شب می‌تواند به تجربه خوابی با کیفیت‌تر و آرامش بیشتر کمک کند. اضافه کردن سیر به رژیم غذایی شبانه می‌تواند راهی موثر برای بهبود کیفیت خواب شما باشد. سیر یکی از مفیدترین منابع غذایی طبیعی است که به شکل‌های مختلف و در زمان‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در هر موقعیت خاص، می‌تواند مزایای ویژه‌ای برای فرد به همراه داشته باشد.

خواصِ سیر طب اسلامی اینطور شرح داده شده که این ماده غذایی برای پاکسازی حلق و حنجره، بهبود سرفه و تنگی نفس، کاهش درد مفاصل، سیاتیک و نقرس بسیار مفید است. خواصِ سیر طب سنتی مصرف این ماده را در تمام افراد مفید تعیین می‌کند. در حالی که سیر برای درمان بسیاری از مشکلات معده موثر است ، اما یک محرک گوارشی است. این اثر می تواند باعث شود که شب ها در رختخواب به این سو و آن سو بچرخید. بهترین زمان مصرف سیر خام ، هنگام صبحانه یا ناهار یا یک ساعت قبل از خواب با غذا است.

بیماری‌های قلبی و عروقی مانند سکته قلبی و مغزی بیشترین علت مرگ و میر در جهان هستند. فشار خون بالا یکی از مهم‌ترین عواملی است که منجر به این مشکلات می‌شود. یک متاآنالیز در سال 2020 نشان داده که مکمل‌های سیر برای کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا می‌تواند بسیار مفید باشد. خواصِ سیر در فشار خون مشابه با داروهای فشار خون است اما عوارض جانبی کمتری دارد. خوردن یک حبه سیر خام صبح ناشتا به دلیل مقادیر بالای آلیسین که خواص ضد باکتری و ضد التهابی دارد با پاکسازی کبد و بدن به درمان جوش صورت و  آکنه کمک می کند.

اگرچه خواصِ سیر تازه برای بدن بسیار زیاد است اما فواید سلامتی سیر ترشی به عوامل مختلفی از جمله فرایند تهیه ترشی و مواد مورد استفاده آن بستگی دارد. در ادامه در خصوص برخی از نکات مهم در خصوص خواص سیرِ ترشی و مقایسه آن با خواصِ سیر خام صحبت خواهیم کرد. سیر به دلیل داشتن ترکیبات گیاهی مختلف و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند بر سلامت حنجره نیز موثر باشد.

با این حال سیر به عنوان یک ماده‌ی غذایی مفید شناخته می‌شود و برخی ادعا می‌کنند سیر می‌تواند به بهبود عملکرد جنسی، افزایش توانایی جنسی و کنترل زودانزالی کمک کند. در خصوص خواص حبه سیر ناشتا و خواصِ سیر صبحانه مواردی را ذکر کردیم اما مصرف سیر ناشتا ممکن است با مشکلات و عوارضی نیز همراه باشد. اگرچه خواصِ سیر قبل از ناشتا می‌تواند بسیار زیاد باشد اما اگر مشکلات معده و گوارش دارید، بهتر است از خوردن سیر ناشتا صرفنظر کنید. در برخی افراد مصرف سیر با معده خالی می‌تواند باعث ناراحتی‌های گوارشی مانند سوزش سردل، سوء هاضمه و یا ناراحتی معده شود. تحقیقات علمی نشان داده است که مصرف منظم سیر علاوه بر خواص آنتی‌بیوتیکی، می‌تواند باکتری‌های بدن را از بین ببرد. به این ترتیب از فواید خوردن حبه سیر ناشتا می‌توان به درمان فشار خون بالا، روماتیسم، مشکلات معده و غیره اشاره کرد.

بنابراین، مصرف سیر قبل از خواب می‌تواند به شما کمک کند تا به راحتی به خواب بروید و خوابی عمیق و بی‌خیالی داشته باشید. مطالعات زیادی درباره تاثیر ترکیبات موجود در سیر بر پیشگیری از سرطان انجام شده و نشان داده‌اند که این ترکیبات می‌توانند اثرات فوق‌العاده‌ای داشته باشند. این آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند مانع پیشرفت بیماری و افزایش سلول‌های سرطانی شوند، به ویژه در مورد سرطان معده. استفاده منظم از سیر در رژیم غذایی می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های مختلف کمک کرده و از سلامت عمومی بدن حمایت کند. اگر بخواهیم یکی از بهترین آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی را نام ببریم، حتما باید به سیر اشاره کنیم.

با مصرف سیر، می‌توانید از این مشکل روانی جلوگیری کنید و به خوابی آرام و خوش‌خیالی دست یابید. اولین خاصیت سیر که برای بهبود کیفیت خواب مفید است، قدرت آرامش‌بخش آن است. سیر حاوی موادی است که به سیستم عصبی کمک می‌کند به حالت آرام و آرامش رسیده و خواب عمیق‌تری داشته باشیم.

از مواد معدنی موجود در سیر می توانیم به فسفر و پتاسیم و منیزیم و روی و کلسیم و آهن اشاره کرد. البته تغذیه تنها عاملی نیست که بر خواب تأثیر می‌گذارد، اما نقش مهمی در بهبود کیفیت آن دارد. خواب خوب شبانه کلید یک روز پرانرژی است، اما خوابیدن همیشه هم کار آسانی نیست. شاید برایتان پیش آمده که فکرتان درگیر باشد یا مدام از این پهلو به آن پهلو شوید و در نهایت صبح با چشمانی خسته و بدنی کوفته از خواب بیدار شوید.

بعلاوه گنجاندن دوز مناسبی از سیر در رژیم غذایی کودکان برای بهبود سلامت گوارشی آنها مفید است. این خواصِ متعدد سیر بیشتر به خاطر وجود ماده‌ی آلیسین در آن است که خواص ضدالتهابی و انتی‌اکسیدانی متعددی دارد. به طور کلی در خصوص خواص سیرِ خام با غذا یا به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه برای زودانزالی تحقیقاتی انجام نشده است.

اگرچه شواهد علمی در این خصوص بسیار محدود است اما در برخی از فرهنگ‌ها، سیر را برای افزایش میل جنسی و بهبود عملکرد جنسی مفید می‌دانند. سیر گیاهی از خانواده‌ی پیازها است و ارتباط نزدیکی با پیاز، موسیر و تره دارد. به هر بخش از سیر یک حبه گفته می‌شود و هر بوته سیر حدود 10 تا 20 حبه دارد.

این معجون نه تنها به کاهش وزن کمک می‌کند، بلکه سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، فشار خون و کلسترول را کاهش می‌دهد و با افزایش متابولیسم، چربی‌های اضافی را حذف می‌کند. اما در نظر داشته باشید که زیاده روی در مصرف این معجون ممکن است به بدن آسیب بزند، بنابراین استفاده مداوم برای مدت یک ماه توصیه می‌شود. سیر یک ماده غذایی مفید برای بدن شناخته می‌شود و می‌توان از خواصِ سیر خام برای روده و معده و به طور کلی خواص سیرِ خام برای دستگاه گوارش بهره‌مند شد. برای مثال خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی این ماده غذایی به کنترل رشد باکتری‌های مضر در معده و روده و کاهش التهابات کمک می‌کند. همچنین مصرف سیر می‌تواند به حفظ تعادل میکروبی در روده‌ها کمک کند و باعث رشد باکتری‌های مفید روده و کاهش باکتری‌های مضر روده شود. همانطور که گفتیم سیر حاوی آلیسین است؛ یک آنتی‌اکسیدان قوی که با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و سلامت سلول‌ها را حفظ می‌کند.

ورزشکاران بوته های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سلامت روان، نقش مهمی در زندگی تمامی افراد دارد و طیف بزرگی از احساسات مختلف را در بر می‌گیرد. این موضوع روی طرز فکر، نحوه عملکرد و در بسیاری موارد، بر زندگی اجتماعی افراد نیز اثر می‌گذارد. همچنین وضعیت سلامت روان می‌تواند تعیین کننده بسیاری موارد دیگر نیز باشد؛ مثل نحوه برخورد با استرس‌ها و توانایی تصمیم گیری در لحظات چالش برانگیز. آیا میدانید روزانه بدن ما چقدر در ریسک ابتلا به بیماری‌های خطرناک مثل سرطان است؟ برای همین، باید همیشه نسبت به این مسئله هوشیار باشیم.

سیر در بسیاری از نقاط جهان رشد می‌کند و به دلیل بوی قوی و طعم خاصی که دارد یکی از مواد غذایی محبوب در آشپزی است. برای این کار باید آب هشت حبه سیر را بگیرید و با یک قاشق عسل مخلوط نمایید و به مدت بیست دقیقه بر روی پوست سر خود قرار دهید و بعد موهای خود را با آب گرم بشویید. برای تهیه این معجون، یک حبه سیر را له کرده و در فنجان آب داغ قرار داده، سپس یک قاشق عسل به آن اضافه نموده و آن را قبل از خواب میل کنید. مصرف سیر تأثیر دارو روی بدن را کاهش می‌دهد، بیشتر داروها به ویژه داروهای کبد اگر با سیر مصرف شوند تأثیر بر عکس روی بدن می‌گذارند.

اما چگونه ممکن است؟ در واقع سیر با بهبود چرخه متابولیسم گلوکز و افزایش حساسیت به انسولین، می‌تواند کنترل قند خون شما در طول شب را به دست بگیرد. این موضوع می‌تواند برای تمامی افراد سالم و یا افراد دارای پیش دیابت و یا حتی آن‌هایی که با دیابت درگیر هستند (با مشورت پزشک)، بسیار کاربردی باشد. به این ترتیب، افرادی که رژیم غذایی فادمپ (FODMAP)را دنبال می‌کنند، لازم است مصرف سیر خود را کاهش دهند. یک حبه سیر (حدود 3 گرم) حاوی 4.5 کالری انرژی، 0.2 گرم پروتئین و 1 گرم کربوهیدرات می‌شود. این گیاه همچنین منبع خوبی از مواد مغذی دیگری مانند منگنز، ویتامین B6، ویتامین C، سلنیوم و فیبر است. و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و از بروز پروستات در مردان و گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.

از خواص سیر خام برای معده همچنین می‌توان به کنترل کلسترول خون اشاره کرد که ارتباط مستقیمی با سلامت معده و روده دارد. علاوه بر جذب بهتر مواد مغذی موجود در سیر، از خواص یک حبه سیرِ ناشتا می‌توان به خاصیت سم‌زدایی آن اشاره کرد. درواقع سیر دارای خواص سم‌زدایی بالایی است و مصرف آن به صورت ناشتا و معده‌ی خالی به فرآیند سم‌زدایی طبیعی بدن کمک می‌کند. آلیسین موجود در سیر می‌تواند متابولیسم بدن را افزایش دهد و سوخت‌وساز چربی‌ها را تسریع کند. همچنین سیر به‌دلیل خواص ضد اشتهایی که دارد، می‌تواند به کاهش میزان کالری مصرفی کمک کند. علاوه بر این، سیر به دلیل داشتن خواص ضد التهابی، می‌تواند به کاهش التهاب‌های بدن که ممکن است باعث تجمع چربی شود، کمک کند.

توجه داشته باشید که شیرهای گیاهی، مانند شیر بادام یا شیر سویا این ترکیبات را ندارند و نمی‌توانند جایگزین کاملی برای شیر گاو باشند. این میوه ترش حاوی ملاتونین است، هورمونی که در تنظیم زمان خواب و کیفیت آن نقش دارد. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف این میوه حتی به صورت نوشیدنی نیز می‌تواند سطح ملاتونین بدن را افزایش دهد. خوردن سیر سیاه مانند نسخه طبیعی در کاهش استرس موثر است و اعصاب را آرام و با مشکل بی خوابی و بدخلقی مبارزه می کند.

زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. با رقیق کردن خون مانع از لخته شدن خون می شود و در نتیجه احتمال بروز سکته را کاهش می دهد. برای افرادی که مبتلا به پرکاری تیروئید هستند، مفید است زیرا که منبع عالی ید است. گذاشتن سیر پخته در طی چندین روز بر روی میخچه و زگیل باعث رفع آنها می شود.

سیر یکی از مقوی ترین مواد خوراکی است که می تواند سلامتی را برای بدن به ارمغان آورد. در حالی که سیر یکی از بخش‌های اصلی پخت و پز و آماده سازی غذاهای ما را تشکیل می‌دهد، از جمله خوراکی‌های دارویی نیز محسوب می‌شود که فواید بسیاری را به بدن ما می‌رساند. سیر از بیماری های قلبی عروقی مانند آترواسکلروز، هیپرلیپیدمی و ترومبوز جلوگیری می کند. سیر سیاه را می توانید در دمای منزل داخل ظروف پلاستیکی و شیشه ای، طولانی مدت نگه دارید.

برای استفاده از سیر در این روش، مقداری روغن سیر را بر روی موها و پوست سر ماساژ دهید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب گرم و شامپو مو و پوست سرتان را آبکشی نمایید. یعنی گرمی خیلی زیادی دارد و فقط یک درجه با گرمی درجه چهار که منجر به سمیت محصول می‌شود، فاصله دارد. داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین، کلوپیدوگرول و آسپیرین از جمله این رقیبان سیر است. اما اگر از دروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید تشدید این عامل را باعث می شود و احتمال خونریزی را افزایش می دهد. ایجاد بوی بد دهانی از جمله مسائلی است که می تواند برای افراد خوشایند نباشد. صدمه به حیاتی ترین عضو بدن یعنی کبد از مهمترین مضرات احتمالی سیر است.

با توجه به خواص بی‌شمار آن، از جمله کاهش وزن، بهبود گوارش و تقویت سیستم ایمنی، می‌توان آن را به‌عنوان یک مکمل طبیعی در رژیم غذایی روزانه گنجاند. با این حال، مانند هر ماده غذایی دیگری، مصرف آن باید با احتیاط و در صورت نیاز به مشورت با پزشک صورت گیرد، به ویژه اگر مشکلات گوارشی یا حساسیت به سیر دارید. سیر خام، زمانی که به درستی و در زمان مناسب مصرف شود، می‌تواند به‌طور قابل توجهی به سلامت بدن کمک کند و کیفیت زندگی را بهبود بخشد.